Rucsac 3D stalker

Rucsac 3D stalker

e957

Nou

In stoc

201.32lei 151.01lei
Cantitate

Etichete: xxxl băiat, stalker jucărie, arma, airsoft, cernobîl, stalker shadow of chernobyl, pistol cu aer, pistol de primăvară, modelul stalker, stalker tricou.

Informații Despre Produs

Un rucsac încăpător va salva atunci când lucrurile sunt mulți, și mâinile ar trebui să fie gratuit.Este indispensabil în excursii și drumeții, la o plimbare lungă și la școală.Curele late distribui sarcina si sunt reglabile în lungime.Imprimarea este aplicat pe întreaga suprafață și rucsacul arata vizibil și elegant.

Detalii: patch-uri de buzunar în față, buzunare laterale fara fermoar, mâner, bretele reglabile

Sezon: demisezon

Îngrijire: se spală la o temperatură de maximum 40 de grade.Fier de călcat la o temperatură care să nu depășească 60 de grade.A nu se folosi inalbitor

Tip cerere: sublimare pe material textil

Compozitie: 100% poliester

Servise de asigurare a Calității la Toate produsele de pe Tmall sunt certificate pentru vânzare în Rusia.Livrare prin curier livram Co depozit din Moscova.Dacă adresa nu este inclus în serviciul de curierat aria de acoperire, vom trimite comanda prin e-mail.Pentru primirea Înainte de a deschide coletul în prezența curierului sau un e-mail angajaților, verifica pentru daune.Bunuri de rambursare * puteți returna produsul fără a explica motivele, în termen de 15 zile de la primire.

* Ppicoxpaнeния coxpaнeния тoвapнoгo Vida și цeлocтнocти упaкoвки, za иcключeниeм тoвapoв кaчecтвa из de пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Nr 55 OT 19.01.1998 și Nr. 942 OT 10.11.2011 (incl. Тoвapы igienă personală și pe drum, тpикoтaж, тpикoтaж, oc, ocand P.), și тoвapoв disponibile индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция oпpoдaвцe furnizor Individual Лeвчeнкo вилиили

Гocудapствeнный нннo o o физичecкoгo лиц 315547600040251

Pemme furnizor Rжим мaгaзинa: кpуглocутoчнo.

Римим послиба пoддeржки: 09: 00 du-19:00 (веми)

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare