Rezistent La Apa Motocicleta Biciclete Electrice Biciclete De Securitate Anti-A Pierdut Telecomanda Wireless Usi Ferestre Detector De Vibrații De Alarmă

Rezistent La Apa Motocicleta Biciclete Electrice Biciclete De Securitate Anti-A Pierdut Telecomanda Wireless Usi Ferestre Detector De Vibrații De Alarmă

e93

Nou

In stoc

43.70lei 22.71lei
Cantitate

Etichete: biciclete, scuter de alarmă autorun, gsm sârmă sistem de alarma, deschide usa alarma, alarma scuter, Ehremann-osteopatie.ro, alarma sistem home, alarma bicicleta, bicicleta electr, protecție de securitate femei.

Descriere:

Caracteristică

- Multifuncțional,Acționează ca un mare biciclete de alarmă antifurt.Vibrationaly declanșat alarma potrivit pentru biciclete, motociclete, biciclete electrice, scutere electrice și așa mai departe.Puteți folosi, de asemenea, pentru uși și ferestre de alarmă senzori de vibrații.

- Super Sensibil la Mișcare,7 nivel de sensibilitate reglabilă de la atingeți ușor pentru a împinge sau a bate, puteți seta cu ușurință în funcție de nevoie de dumneavoastră.Telecomanda Wireless funcționare, control de la distanță de până la 20M/66FT.

- Extrem de Tare 150dB,Onvian bicicleta de alarmă de securitate poate face un sunet puternic pentru a atrage atenția oamenilor. 150dB Tare eficient poate speria pe hoti departe, poate fi de asemenea folosit ca SOS de alarmă de urgență.

- Ușor de Instalare și rezistent la apa,Aceasta motocicleta biciclete de alarmă antifurt de Instalare prin lipire cu față-verso autocolant sau taie-l cu o curea.Fără cabluri, fără șurub.Rezistent la apă evaluat la IP55 - se Poate folosi pentru exterior.

- Dimensiune Mini,3.7"*1.6"*0.8" rafinat și design compact, ușor să-și instaleze, 6 tipuri sunet de clopot poate opera de la distanță de control, ușor de a găsi vehicule poziție.

Caietul de sarcini:

Gama de Wireless: 10-20 metri

Mediu de lucru temperatura de lucru: -20~60 de grade

Alarma dimensiuni: 65mm*45mm

Telecomanda dimensiuni:58mm*28mm*11mm

O alarmă 500MA baterii de așteptare pentru 6-10 luni.

O distanță nevoie de un 12V/27A baterie alcalină de așteptare de peste 1 an.

Pachetul Inclus:

1 x Biciclete Alarma,

1 x Control de la Distanță,

1 x cablu Usb

1 x Manual

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare