Antistres Cub Minge Curcubeu Puzzle-uri de Fotbal Cub Magic de Învățare Educative, Jucarii pentru Copii, Adulți Copii Eliberare de Stres Jucarii

Antistres Cub Minge Curcubeu Puzzle-uri de Fotbal Cub Magic de Învățare Educative, Jucarii pentru Copii, Adulți Copii Eliberare de Stres Jucarii

e852

Nou

In stoc

29.23lei 14.64lei
Cantitate

Etichete: biks, antistres mână, prețul cuburi, 6 fețe frământa cub, puzzl, cubo basura, cub rubik, cubo educație channel, minge curcubeu joc, cub magic.

Material: ABS

Dimensiune: 7*7*7cm

Culoare: Alb, Negru, Luminos, Albastru, Verde Luminos

Caracteristici:

Potrivit Marime, cubul are o dimensiune moderată, care este ușor pentru a fi operat cu o singură mână.

Bile colorate-de Până la 11 culori diferite și 4 stiluri, o varietate mai mare pe distracție!Sunt 12 cercuri de culoare în jurul valorii de bile.Printre ei există unul alb, care este folosit pentru a fi o gaura pentru fiecare minge.

Distreaza-te În Interacțiune-Prin utilizarea de mișcarea de minge de culoare, cuburi atinge scopul de a folosi mâinile și brains.By joc cuburi, copiii pot afla mai multe despre diferite între culori.

În același timp, puteți invita mai multe persoane să se joace cu tine.Ca familia ta, prietenul tău, și așa mai departe.Aceste cuburi vor aduce și-ți prietenii aproape!

Modul de lucru:

Jocul nu este prea greu, doar ca normal cub rubik.Trebuie doar să apăsați și împingeți bile de culoare, pentru a le muta pentru a corecta cerc.

Pasul 1: Muta mingea de poziție.

Pasul 2: Restabili sfera poziția în funcție de culoare.

Pasul 3: jocul este conpleted.

Lista De Pachete: 1 * Cubul Magic

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare