Roll-up Sac de Instrument, Instrument Multi-Scop Rola Punga Instrument Organizator cu 5 Buzunare cu Fermoar pungi pentru Masina Motocicleta Depozitarea

Roll-up Sac de Instrument, Instrument Multi-Scop Rola Punga Instrument Organizator cu 5 Buzunare cu Fermoar pungi pentru Masina Motocicleta Depozitarea

e847

Nou

In stoc

78.16lei 50.81lei
Cantitate

Etichete: xr iphone mens carbon caz.

Caracteristici:

Ideal pentru stocarea si organizarea de insurubat, chei tubulare, surubelnite sau piese de mici dimensiuni.

Rulouri de Design: suflecate dimensiune este compact, ușor de depozitat instrumente, și convenabil pentru a transporta.

Echipat cu 5 individuale buzunare cu fermoar, rola sac de instrument poate organiza diferite tipuri de instrumente, păstrând instrumente totul organizat.

Fabricat din grele 600D cu buna fermoar pentru închidere securizat, și este rezistent la apă și rezistent la uzură.

Cu apuca de curea, apuca convenabil, și acesta poate fi agățată pe masina bancheta din spate sau pe perete pentru a obține dvs. de instrumente cu ușurință.

Caietul de sarcini:

Material: 600D

Dimensiuni: 47 x 28.5 cm

Culoare: arată ca imagine

Pachetul dimensiune: 26*18*10 cm

Pachetul greutate: 289g

Lista de pachete:

1 * Roll-up Sac de Instrument

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.Atunci vom îmbunătăți serviciul nostru imediat.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ehremann-osteopatie.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Dacă nu este calitatea produselor noastre problema, cumpărătorul este responsabil pentru returnarea produsului.

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1. Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2. Vom folosi ePacket de transport maritim pentru cele mai multe țări, precum Statele Unite, Canada, Australia, Federația rusă, Germania, Franța , Spania , Marea Britanie și Noua Zeelandă.

3. Prioritare de transport, rapid de transport maritim în termen de 48 de ore.

4. Nici o factură sau chitanță sau materiale promoționale incluse.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare