30ml Masina Rust Remover Spray Suprafață de Metal Cromat Vopsea de Întreținere Auto Pulbere de Fier de Curățare Super-Rust Remover Multi-Scop

30ml Masina Rust Remover Spray Suprafață de Metal Cromat Vopsea de Întreținere Auto Pulbere de Fier de Curățare Super-Rust Remover Multi-Scop

e76

Nou

In stoc

13.13lei 9.20lei
Cantitate

Etichete: vopsea spray, pulberea de cupru, rugina, ferrofluid, opri rugina metal, alfa romeo masca, chrome spray cu vopsea spray, decor sirena, vopsea crom, bing jucărie.

Descriere:

*Dacă ați făcut orice restaurare de vârstă ruginit masini, la toate, cu siguranță s-ar rula într-unul dintre cele mai mari frustrări puteți encountera ruginite bolt, unelte sau nuci, care pur și simplu nu se va clinti.Iată soluții pentru tine,

*Pur și simplu spray pentru a elimina rugina de pe blocată piese de mașini, fără Nici o dezmembrare!Pătrunde Blocat sau blocat Parte Pe Gear, Nuci, Și Mai mult!

*Pătrunde adânc în gol și se scurge de umiditate,

*Eliminarea coroziunii,

*Lăsând un ultra-durabil, curat strat ceros de pe suprafețele metalice.

*Instant Anti-Rugina Efect!

*Oferă o soluție rapidă, fără a aștepta pentru ca aceasta să funcționeze!Instantaneu a elimina extreme petele de rugina de pe piese metalice, de a restabili strălucire și previne rugina curs de dezvoltare din nou.

*PREVINE OXIDARE SI COROZIUNE!

La Strat Ceros poate agăța pe suprafata de metal pentru luni și protejează suprafața de oxidare.Instantaneu a restabili strălucire și pentru a PREVENI RUGINA la spate în creștere din nou.

*NU Este nevoie de Echipament Special!

Nu este nevoie să poarte mănuși, măști sau orice echipament de protecție atunci când se aplică Rust Remover Spray pe suprafata de metal.

*În condiții de siguranță Pentru a Utiliza Pe ORICE Suprafețe!

*Non-Toxic, Non-Conductoare Și Fără Substanțe Chimice.Este sigur de a utiliza pentru aproape ORICE lucruri, în condiții de siguranță pe vopsele, metale, suprafete, materiale plastice și de Vinil.Chiar și în condiții de siguranță pentru a utiliza pe electronice, non - conductoare și NU produce scurt-circuite.

Caietul de sarcini:

*Funcția: rugina, de lubrifiere, de hidratare

*Domeniul de aplicare: ferestre, uși, lubrifiere, butuc roata lubrifiere și prevenirea ruginii, mașină de rugina părți, îndepărtarea ruginii, etc.

*Instrucțiuni:

1. Se agită uniform înainte de utilizare;

2. Spray lubrifiant pe suprafața;

3. Rugina zona de îndepărtare trebuie să fie șlefuit cu șmirghel înainte de pulverizare lubrifiant;

4. Gaura canelată folosește un sistem centralizat de duze, și duza de pulverizare este utilizată într-o zonă mare.

Capacitate: 30ml

Pachetul Inclus:

1* Rust Remover

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare