1set Fonta brelocuri Ornamente Metalice Grele de Chei de Lanț Rustic Schelet Antic Bar/Home/Restaurant Decor de Perete Vintage

1set Fonta brelocuri Ornamente Metalice Grele de Chei de Lanț Rustic Schelet Antic Bar/Home/Restaurant Decor de Perete Vintage

e703

Nou

In stoc

45.88lei 32.12lei
Cantitate

Etichete: legăturile ornamente, goth kawaii cameră decor, spălătorie semn, tigaie din fonta, decor rustic, mici skeleton key, lumanari schelete de animale, decor perete de metal, fier, fier forjat, cutie storag.

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Mare de Fier Cheie, Cheie Schelet Decorativ Antic Stil Decorativ Crama Cheie Castelul Cheie pentru Decor Acasă

Aplicarea pe scară largă

Mobilier de potrivire

Bara de perete decor

Vopsit industriale artă și aplicații de acasă

Aceste chei ar fi un mare plus pentru o colecție, o casa decor nautic bucată conversație, sau un plus de distracție la un costum!

Cheile nu pot fi eliminate din inel

Perfect pentru orice pirat sau sheriff costum, sau ca unic decor acasă

Perfect pentru orice pirat, wild western cowboy, sau jefuitor de bănci tematice eveniment.Mare de Halloween decor piesă pentru copii zile de naștere și case Bântuite, la fel de bine!Aceste fonta chei schelet face partidul pirat decoratiuni pentru petrecere, jocuri la orice petrecere pirat.

Material: fier

Culoare: Maro

Dimensiuni(aprox):

Modelul A(Cheie de lungime): 15cm/5.19 în*1 buc, 11cm/4.33 în*2 buc, 10 cm/3.94 în*1 buc, 8cm/3.15 în*1 buc

Modelul B(lungime Cheie): 20cm/7.87 în*1 buc, 15cm/5.19 în*2 buc

Modelul C(Cheie de lungime): 11cm/4.33 în*3pcs

Modelul D(lungime Cheie): 10 cm/3.94 în*4buc

Modelul E(lungime Cheie): 12cm/4.72 în*4buc

Model F: cheie 14cm/5.51 în*1 buc, 10 cm/3.94 în*2 buc, de Blocare: 9*6*2 cm/3.54*2.36*0.79 în*1 buc

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare.

2.Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, pls înțelege.

Lista De Pachete:

1set x-Cheie Ornament

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ehremann-osteopatie.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Ehremann-osteopatie.ro!

Biroul nostru sunt orele 9:00.m.la 6:00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă.Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe Ehremann-osteopatie.ro mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore.în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare