25PC Cusut Bobine Culori Amestecate Poliester Ață de Cusut din Plastic Transparent Bobinei Titularul Acasă Mașină de Cusut Set de Accesorii

25PC Cusut Bobine Culori Amestecate Poliester Ață de Cusut din Plastic Transparent Bobinei Titularul Acasă Mașină de Cusut Set de Accesorii

e698

Nou

In stoc

33.37lei 23.38lei
Cantitate

Etichete: placa acului cantareata, croșetat lalea, cască protector, titularul fir, bobina, bobină firul de brodat, broderie cu fir pentru aparat, apăsați, bobinare, Broderie material.

25pcs bobine cu culori asortate ață de cusut, 5pcs Bobinei Titular(Culoare Aleatorii), Ține Bobina pe partea de Sus de papiota Organizarea Titular

Bobina dimensiune: Dimensiunea a, Clasa 15, pot fi aplicate pentru o varietate de mașini de cusut, ca Frate, Copil-sistem de blocare, Jano-mă, Ken-mai mult, Cantareata etc. Perfect pentru oricine doar incepand cu o broderie mașină sau o mașină de cusut.

Vine cu un clar transparent suveica cu fiecare bobină într-un loc separat, care este foarte organizat.Plastic realizate cu vedere clară este ușor pentru a vedea ce culoare de a alege și lasă-ți mâna de cusut într-un mod ordonat.

Sunt 25 de bobine care rasucit la 25 de culori diferite de fire și aceste bobine, de asemenea, poate fi folosit pentru bobine noi după fire s-au terminat.

Acesta este un element esențial accesorii pentru masina de cusut pentru handmade și patch-uri de haine.E cea mai buna alegere pentru tine pregătește cadouri pentru soția ta, mama, sora sau prietenii!

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare