Copil Capac de Duș Reglabil Desene animate Părul se Spală Pălăria pentru Nou-născut de Protecție pentru Urechi Copii Copii Șampon Scut Baie Acopere Capul

Copil Capac de Duș Reglabil Desene animate Părul se Spală Pălăria pentru Nou-născut de Protecție pentru Urechi Copii Copii Șampon Scut Baie Acopere Capul

e679

Nou

In stoc

17.82lei 12.13lei
Cantitate

Etichete: copilul covor de spumă, copilul ceara de urechi, podea mat spuma, eva spuma mat, brățara urechi de copil, spuma mat, copilul corgi urechi, anti ciocan, copilul stancu, siguranța pe internet.

Capac De Duș Reglabil Părul Se Spală Pălăria Pentru Nou-Născut De Protecție Pentru Urechi Copii Copii Șampon Scut Acopere Capul

Caracteristici:

1. Scurt timp scăldat.Sampon pentru copii capac de duș face mai ușor pentru copilul dumneavoastră să se scalde și să se distreze!Acest design ergonomic capac de duș previne apa de la intrarea lui / ei urechile, ochii sau gura.Ajută la eliminarea copiilor cu risc de apa fobie, infecții ale urechii și uscăciune.

2. În condiții de siguranță și de înaltă calitate materiale.Made de înaltă calitate silicon de înaltă calitate materiale, foarte ușor, durabil, și potrivite pentru fete, băieți, copii, copii mici, etc.

3. Ușor să se spele copilul capac de duș.Neabsorbante, ușor de curățat, se spală doar cu apă și săpun.

4.Utilizate pe scară largă.Copil capac de duș parasolar poate preveni șampon și apă la intrarea urechile, ochii sau gura.Ajuta la eliminarea copilului dumneavoastră risc de apa fobie, infecții ale urechii și uscăciune, și face mai ușor pentru copilul dumneavoastră să se scalde!Acesta este de asemenea mare pentru tunderea părului, tăierea părului și styling.

5. Poarta-l de sus în jos,apoi cataramă în jos și trageți în jos în mod egal,nu trage greu, pentru a regla unele păr și de urechi, îl puteți folosi.

Descriere:

Deoarece materialul de acest sampon pălărie este elastic, deci nu vă faceți griji despre stoarcere capul copilului.

Caietul de sarcini:

Material: Super-moale EVA spuma de plastic

Design: Redimensionabil

Model de tip: Desene animate

Gen: nowborns , sugari ,copii

Potrivit tip: capac de sampon, capac tunsoare ,duș pălărie ,umbrelă de soare, pălărie , eatting bavete

Grupa de varsta: 0-3 ani vechi

Pachetul Inclus:

1 * capac de duș

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<