Motocicleta Suport Roata Partea de Standuri Suport Spate cadru Suport Biciclete Bascula Lift pentru Biciclete Murdărie repararea instrument

Motocicleta Suport Roata Partea de Standuri Suport Spate cadru Suport Biciclete Bascula Lift pentru Biciclete Murdărie repararea instrument

e655

Nou

In stoc

85.10lei 73.18lei
Cantitate

Etichete: cadru bicicleta, bicicleta regulator de tensiune, cadru din carbon, padoc sta, motocicleta din spate sta, honda monkey, reparație de anvelope, crf150r, cadru bicicleta de munte, motocicleta lift standuri.

Nouă

945

6080

Caracteristici:

100% De Brand Nou, Niciodata Montat, De Înaltă Calitate

Realizate cu Aluminiu de înaltă calitate pentru durabilitate maximă.

Acoperit cu pulbere de sosire pentru a rezista la rugina si coroziune.

Lucioase si rezistente la uzura, oferind netedă și funcționarea în condiții de siguranță.

Anvelope poate fi instalat și echilibrat, mai rapid și mai precis cu instrumente precise de ajutor.

Ușor de utilizat.

Potrivit pentru cele mai multe motociclete roți.

Caietul de sarcini:

Material: Aluminiu Si Fier

Optional Culoare: Negru, Rosu

Montarea:

Pentru cele mai multe motociclete roți

Pachetul Include :

1 * set de Motociclete Roata Sta

Instrucțiuni de Instalare NU este Inclus

1.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire. 2.Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun. 3.Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim . 4.Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).

o timp de Transport maritim în Următoarea formă:

poate Haja Oarecare Întârziere Ca Compania De Transport maritim Sau Vamale, aș Vrea Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru a Deschide Disputs Ca Nu Este Eroarea Noastră

Când Selectați Trimis De Către Exprima, Uneori, Oamenii Nu Vor Posta E-Mail Pe Care Ați Selectat-O Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Vămuire, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Mai Rapid.

vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.

revenirea articol trebuie să fie în starea inițială, trimite elementul înapoi la adresa ei vă spun.

prețul de achiziție va fi returnat, dar costul de transport nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în eroare, cumpărătorii trebuie să plătească costurile de returnare.

cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, pachetul pierdut pe compania de transport maritim, de slabă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului (necesită imagini clare de produse și pachete) .

Alipay este de Preferat.T T ,West Union ,Paypal, de asemenea, acceptabil.

1.Ca bunul nostru cumpărător, vă doresc să ne dea feedback-ul pozitiv după ce a primit produsele noastre de înaltă calitate.întotdeauna am obține o reducere sau cadou pentru cea de-a doua-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.

2.Ne arată timpul de expediere către clienți, astfel încât să nu ne lăsați feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, care este cauzat de compania de transport maritim.

3.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință, încredere în noi și să ne trimiteți un e-mail direct, orice probleme pot fi rezolvate.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare