5/10 Pachet Filtru Bazin De Stocare Separator De Șosete De Nailon Ochiurilor De Plasă Piscină Filtru Șosete Pentru Coșuri Separatoare Alb Piscină Consumabile

5/10 Pachet Filtru Bazin De Stocare Separator De Șosete De Nailon Ochiurilor De Plasă Piscină Filtru Șosete Pentru Coșuri Separatoare Alb Piscină Consumabile

e636

Nou

In stoc

4.98lei 3.30lei
Cantitate

Etichete: 40 microni, stratificarea aerului planta propagator pod, 10 microni, piscină rezervor, pool skimmer, chiuveta filtru, nano skimmer, cleaner pool, baschet topit, filtru ochiurilor de plasă.

5/10 Pachet Piscină Skimmer Șosete, Curăță de Resturi și Frunze, Reutilizabile Coșuri Filtre Net Saver, pentru Piscina, Iaz, Interioare, Piscina supraterana

Caracteristică:

Gros ultra-fin de nylon material este durabil, de excelentă calitate, și flexibil.Acesta poate fi spălate și refolosite după cum este necesar.Ultra-plasă fină poate capta toate particulele mici, păstrați piscina filtru curat, de a promova piscină cu apă de circulație, și de a face piscina filtru rula mai eficient.Este recomandat pentru a schimba piscină șosete fiecare 4 până la 8 săptămâni.

Simplu piscină Skimmer șosete face piscina întreținere ușoară, și de a proteja rotorul pompei și la etanșarea arborelui de piscina, astfel încât sistem de filtrare va avea o durată de viață mai lungă.

Usor de instalat, foarte flexibil, potrivit pentru cele mai multe tipuri de pompe piscina, piscina coșuri sau filtru de coșuri.Pur și simplu le întinde pe coș, a pus coșul înapoi, și de a schimba filtrul de șosete în mod regulat.

Nici scumpe sunt necesare reparații, care ajută la întreținerea piscinei.Se poate prinde de ulei, păr, bug-uri, iarba, polen, frunze, ace de pin și orice alte mici resturi.Un mod simplu și eficient de a proteja filtrul piscinei.

Ideal piscină accesorii, port filtru șosete, bucurați-vă de filtrare mai fină și mai curată piscină.Piscină șosete colecta toate resturile înainte de a deveni înfundate, astfel încât sistem de filtrare va dura mai mult!Foarte potrivit pentru sol și sol piscine.

Caietul de sarcini:

Material: Elastic Puternic Extrafin Nailon Ochiurilor De Plasă

Dimensiune: 22 X 13cm/8.66 X 5.12"

Inclusiv: 5pcs/10buc

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

5/10 X Piscina Skimmer Șosete

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare