1buc 100ml Mașină de Sticlă rezistent la apa Agent de Acoperire rezistent la apa Spray Auto geamuri Hidrofobe Strat Impermeabil Agent

1buc 100ml Mașină de Sticlă rezistent la apa Agent de Acoperire rezistent la apa Spray Auto geamuri Hidrofobe Strat Impermeabil Agent

e621

Nou

In stoc

2.59lei 1.67lei
Cantitate

Etichete: yz250x slider ghid.

Descriere produs

Film automată formarea

Acest impermeabil masina de acoperire imbunatateste vizibilitatea pe timp de noapte și în vreme umedă, și îmbunătățește siguranța șoferului.De asemenea, performanța de ștergătoarele de parbriz este mai bine prin formarea unui film impermeabil pe suprafața de sticlă în mod automat și rapid.Cristal clar și vizibilitate perfecta

Preveni apa de umectare parbriz și oglinda retrovizoare a masinii.Un strat invizibil este format pentru a preveni umezeala si ploaie, astfel încât nu aveți nevoie pentru a curăța geamul.Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru casca de motocicletă parasolare.Cea mai recentă tehnologie waterproof

Acest strat de sticlă nu folosi un silicon pe bază de formulă, dar asigură un efect de durată mai lungă și mai puternică rezistență la factorii de mediu.Este inodor, de lungă durată, respirabil, invizibil și super-hidrofob.

Multi-scop

Trata masina ferestre și oglinzi retrovizoare cu acest strat impermeabil agent, sau să le aplice pentru baie sticla, oglinzi de curtoazie, usi de sticla, etc. pentru a le face mai clare.

Rapid și ușor de utilizat

Elimina cu ușurință murdăria, animale de companie saliva, grasime, amprente, seva de copac, bug-uri, etc. pe suprafețele de sticlă, cum ar fi parbrize, geamuri și oglinzi.Pur și simplu spray pentru zona dorită fără lustruire, simplu și rapid.

Material: ceață-ca apa limpede agent

Greutate netă: 100 ml

Automată formarea filmului: Acest impermeabil auto de acoperire îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte și în vreme umedă, și îmbunătățește siguranța șoferului.Acesta poate, de asemenea, în mod automat și formează rapid un strat de apă de blocare de film pe suprafața de sticlă, astfel încât performanța de a ștergătoarelor de parbriz este mai bine.

Cristal clar și perfect viziune: de a preveni apa de umectare parbriz și oglinda retrovizoare a masinii.Un strat invizibil este format pentru a preveni umezeala si ploaie, astfel încât nu aveți nevoie pentru a curăța geamul.Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru casca de motocicletă măști.

Cele mai recente impermeabil tehnologie: Acest strat de sticlă nu folosi un silicon formula, dar asigură un efect de durată mai lungă și mai puternică rezistență la factorii de mediu.Este inodor, de lungă durată, respirabil, invizibil și super-hidrofob.

Multi-scop: Utilizați acest strat impermeabil agent pentru a trata masina ferestre și oglinzi retrovizoare, sau să le aplice pentru baie sticla, oglinzi de curtoazie, usi de sticla, etc. pentru a le face mai clare.

Rapid și ușor de utilizat: elimina cu Ușurință murdăria, animale de companie saliva, grasime, amprente, seva de copac, bug-uri, etc. pe suprafețele de sticlă, cum ar fi parbrize, geamuri și oglinzi.Pur și simplu spray pentru zona dorită fără lustruire, simplu și rapid.

Pachetul include: 1 x masina de sticlă strat impermeabil agent

Vă mulțumesc pentru atenție, dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Să aveți o zi frumoasă!

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare