Mini Portabile Reîncărcabile Parfum Spray Sticla De Aluminiu Machiaj De Apă Pulverizator Sticla Recipient Gol De Călătorie Sticla De Parfum Instrument

Mini Portabile Reîncărcabile Parfum Spray Sticla De Aluminiu Machiaj De Apă Pulverizator Sticla Recipient Gol De Călătorie Sticla De Parfum Instrument

e591

Nou

In stoc

3.14lei 2.51lei
Cantitate

Etichete: prefabricate, chineză ruj, auger drill, domnișoara de onoare personalizate sticla, stilou pompa, umbra, filtru pentru apa acasa, china machiaj, cartuș pentru pen, auger.

NOTĂ:

Q1 :nu lucrez? ----NU, Parfum cateter lungime ge 7mm, diametrul le 3,2 mm, lungime și diametru sunt diferite în parfum cateter, vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de cumpărare;

Q2 : Scurgere?----Înainte de umplere, vă rugăm să deschideți capacul, spray de câteva ori, de descărcare gazului din interior apoi se umple.Dacă nu face așa, lichidul va fi forțat să iasă de presiune.

Q3 :de Umplere nu este completă?----Sub influența presiunii atmosferice în sticlă, este necesar să se pulveriza câteva ori pentru descărcarea gazului și apoi să continue să umple.Caracteristici:

1.Mini parfum spray sticla este mic și suficient de ușoare pentru a fi pus în buzunar sau geantă de mână, făcându-te să bucurați-vă de parfum minunat de fiecare moment.Atunci când participa la o petrecere, petrece timp în vacanță sau în călătorie de afaceri, este un instrument de mare pentru a ține miros proaspăt și să vă dea încredere.

2.Mici atomizor orificiu pentru reducerea deșeurilor de parfum și de a face pulverizare fină

3.Ruj de mărime, a întreprinderilor mici și suficient de ușoare pentru a fi pus în buzunar sau geantă de mână

4.Reîncărcabile de design, reciclabile si ecologice

5.Aluminiu de înaltă calitate, durabil și de lumină-weightConvenient pentru a transporta și păstra, ușor de utilizat , Potrivit pentru petreceri, călătorie, activități în aer liber Descriere:

Nume: Parfum Spray Sticla

Material: metal, ABS

Culoare: aas imaginea arată

Capacitate: 5ml/8 ml/12ml

Pachetul inclus: 1* Parfum Spray Sticla Notă :

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare