MOC Spațiu Războaie Transport de Trupe Blocuri Star Film Generale de Acțiune Robot Cărămizi de Asamblare Jucarii pentru Copii Cadouri

MOC Spațiu Războaie Transport de Trupe Blocuri Star Film Generale de Acțiune Robot Cărămizi de Asamblare Jucarii pentru Copii Cadouri

e567

Nou

In stoc

190.20lei 133.15lei
Cantitate

Etichete: hasbro star wars jocuri, moc, bloc construi, lego moc, robot de jucărie, lego star war, bloc technic, bloc, lego star wars cifre led-uri, spațiul cosmic.

Nume produs: MOC-38045 Transport de Trupe

Piese: 741 BUC

741 BUC cărămizi de bună calitate

Dimensiuni: L :10 cm W: 30 cm, H:10cm

Instrucțiuni PDF

Produs NOTĂ !

Produsul pachet nu conține autocolante și este format electronic imprimat.Nu include motor, generator .

Piesele imprimate sunt înlocuite cu părți obișnuite și nu conțin accesorii de la terțe părți.

Manualul și tencuieli sunt numai pentru referință și se supun real părți ale pachetului.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre shippment

1.Transport La Nivel Mondial

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

CUMPĂRĂTORII VOR FI RESPONSABILI PENTRU TRANSPORTUL MARITIM PROBLEMELE CAUZATE DE ERORI ÎN COD POȘTAL, ADRESA, ETC.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Timp de livrare Returen și rambursare

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ehremann-osteopatie.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

COSTUL DE TRANSPORT NU INCLUDE TAXE DE IMPORT,IAR CUMPARATORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU TAXELE VAMALE.

Produsul defect trebuie să ne spună în termen de 3 zile atașat cu imaginea de defecte parte.Vă rugăm să returnați-l cu propriul dvs. de cost în termen de 1 săptămâni din momentul în care marfa este primit.Vom aranja la schimb una nouă pentru tine, la o dată. (ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în resaleable condiție,multumesc)

DACĂ AI NEVOIE DE RESTITUIRE, SINGURUL ELEMENT PREȚUL DE LISTARE ESTE RAMBURSABIL.CUMPĂRĂTORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU COSTUL DE TRANSPORT MARITIM EFECTUATE DE TRANSPORT PRODUSE ÎNAPOI.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5,

Vă mulțumesc!Notă:Rating sub 5 ne-ar putea duce un rău permanent situația.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare