Bijuterii DIY Recipient Matrite de Silicon Sticla de Turnare Matrite de Stocare Borcan Rășină Epoxidică Forme de Rasina de Artizanat Sticla de Stocare DropShip

Bijuterii DIY Recipient Matrite de Silicon Sticla de Turnare Matrite de Stocare Borcan Rășină Epoxidică Forme de Rasina de Artizanat Sticla de Stocare DropShip

e542

Nou

In stoc

5.23lei 4.14lei
Cantitate

Etichete: rășină bat mucegai, sticlă rășină epoxidică, suportul pentru bijuterii mucegai, matrite de silicon container, ureche mucegai, silicon luciu container, jar mold resin, rotund sticla de mucegai, silkony mucegai 3d, respect rășină mucegai.

Bijuterii DIY Recipient Matrite de Silicon Sticla de Turnare Matrite de Stocare Borcan Rășină Epoxidică Forme de Rasina de Artizanat Sticla de Stocare C63F

Caracteristici: 2 forme Diferite forme: 2 seturi de caseta de rasina matrite cu capac, cu forme diferite, una este de formă rotundă, celălalt este de formă pătrată, pentru a face cutii de depozitare cu aspect atractiv.

Suprafață netedă, acoperită: fabricat din silicon, 3D sticla matrite sunt acoperite cu suprafață netedă, poate crea meserii, cu un efect de oglindă, aceste matrite sunt bine realizate și non-stick pentru tine de a mucegai.

Design spirală pentru etanșare: DIY bijuterii recipient matrite de silicon sunt concepute cu sticla de corp și spirale design, astfel, puteți crea sticle sau cutii cu astfel de design, ușor pentru tine să se rotească.

Utilizați dumneavoastră idei DIY: în timp ce face rasina de artizanat cu cutie de depozitare matrite, puteți utiliza DIY idei, vin cu diferite modele, decora sau personalizați ecranul de meserii.

Practic produse finite: trebuie doar să utilizați aceste diferite forme de stocare borcan rășină epoxidică matrite pentru a face caseta de bijuterii, cutie de depozitare, sticla de parfum,pentru deținerea sau depozitarea mici bijuterii charms.

Caietul De Sarcini: Culoare: Alb

Material: Silicon

Dimensiuni: Ca Imagine Arată

Pachetul Include: 1 Set x Rotund Rasina Matrite cu Capac/

1 Set x Pătrat Rasina Matrite cu Capac/

1 De Aur Mucegai Accesoriu/

1 De Argint Mucegai Accesoriu

notă: vă Rugăm să permiteți ușoară dimensiune eroare din cauza manuală de măsurare.

Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare din cauza la alt monitor.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare