AUTENTIC ROSEWOOD BARBATI DIN PIELE BRATARA BRATARA DE SEX MASCULIN BIJUTERII CADOU PENTRU EL

AUTENTIC ROSEWOOD BARBATI DIN PIELE BRATARA BRATARA DE SEX MASCULIN BIJUTERII CADOU PENTRU EL

e529

Nou

In stoc

98.78lei 54.32lei
Cantitate

Etichete: brățară pentru bărbați, bratara piele barbati, unghii brățări accesorii, bărbați brățară dslr, 1 manșetă din piele, viking brățară de vânzare, bratara tyvek, bratara de sex masculin, brățară pentru femei, bratara barbati din otel inoxidabil.

Rosewood este un premium de lemn frumos, folosit de obicei pentru high-class mobilier.Produsele realizate din lemn de trandafir au o suprafață mai netedă.Pe lângă producția de mobilă, lemn de trandafir este folosit pentru instrumente muzicale, ambarcațiuni, și pardoseli.Este, de asemenea, o resursă naturală importantă, datorită uleiurilor esențiale, care are numeroase beneficii pentru sănătate.

Fiecare brățară este un unul dintre un fel, așa cum nu există două bucăți de lemn sunt la fel cu cele de cereale și structurare.

Pur bijuterii din lemn sunt din ce în ce mai multe și mai populare, deoarece acestea reprezintă o abordare mai naturală a vieții.Nu este ceva despre o pură bijuterii din lemn, care pot reprezenta atât tendințele modei moderne, precum și un individ filosofie în același timp.Sunt, de asemenea, foarte, foarte rece.

Realizate din pure, naturale, lemn de trandafir această bărbați bijuterii

un nou stil contemporan, precum și făcându-l puternic și durabil.

Acesta este un elegant unic brățară care arată și se simte ca si cum ai purta un ceas, dar nu-i spuneți timp.Este de 10mm latime.

CADOU PENTRU: Prieten / tata / sot, prieten

Se POTRIVESC PENTRU:Tineri și Maturitate de sex masculin

Bratara TAG: lemn de Trandafir

Pachet:Gratuit Logo Sac de Catifea

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare