De înaltă calitate Pur Tripterygium Wilfordii extract 20:1 Naturale Tripterygium Wilfordii Extract Pulbere,Thunder Dumnezeu Viță de vie,

De înaltă calitate Pur Tripterygium Wilfordii extract 20:1 Naturale Tripterygium Wilfordii Extract Pulbere,Thunder Dumnezeu Viță de vie,

e459

Nou

In stoc

70.26lei 60.43lei
Cantitate

Etichete: lut de păr, pieptene poftă de mâncare, pieptene larg, perie de păr moale, biotina, perie mare, anti-încreți perie, câinele de purici, pieptene de ras, gel de păr pentru bărbați.

Introducere P roduct Nume: organicTripterygium wilfordii Extract 20:1 Numele latină:Tripterygium wilfordii Cârlig.f.Partea Folosită:Planta Aspect:Pulbere Maro Depozitare: a se păstra în loc uscat și răcoros și ferit de lumină și căldură.Termen De Valabilitate: 2 Ani Funcția 1. Thunder Dumnezeu Viță de vie, Extract are efecte pe rinichi de volum și funcția renală pentru boala de rinichi polichistic (PKD) pacienți. 2. Thunder Dumnezeu Extract de Viță de vie ca a fost demonstrat de a perturba funcția mitocondrială în celule și este în curs de investigare ca un anti-tumorale agent sau de a suprima auto-tulburari ale sistemului imunitar. 3. Thunder Dumnezeu Extract de Viță de vie pot avea potențial antitumoral medicamente, cum ar fi cancerul Pancreatic. 4.Pierdere în greutate. 5.Thunder Dumnezeu Extract de Viță de vie are funcția de analgezie și de stabilitate și de efectul asupra sistemului nervos central de colină; 6.Thunder Dumnezeu Extract de Viță de vie are funcția de a promova metabolismul pielii si are un efect bun pentru ulcere ale pielii și alte boli de piele; Originea materiilor prime Organice Tripterygium wilfordii Extract

Thunder Dumnezeu Viță de vie, de asemenea, numit Tripterygium Wilfordii că este o viță de vie folosite în medicina tradițională Chineză pentru tratamentul de febră, frisoane, edem și smaragd.Tripterygium Wilfordii recent a fost investigat ca un tratament pentru o varietate de tulburări, inclusiv artrita reumatoida, cancer, hepatită cronică, nefrită cronică, spondilită anchilozantă, boli de rinichi polichistic, precum și mai multe afectiuni ale pielii.

Produsele noastre ecologice au fost certificate de către Kiwa-BCS, în conformitate cu UE și USDA regulamentele organice.

Întotdeauna vom trimite fiecare lot de probe de la terțe părți, inclusiv Eurofins, SGS, Alex Stewart pentru reziduuri de pesticide, metale grele, microbiologie, aflatoxina, PAH, SO2 testare.

Nevoie pentru a comanda o cantitate mare din produsele noastre?Vom fi fericiți să vă ajutăm!Vă rugăm să contactați Vrac departament pentru a discuta detaliile.

informatii la dbforest.com

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare