Sub-Raft Condimente Organizator Condimente Sticla de Depozitare Rack Cabinet de Stocare de Bucatarie Organizatorii Punch-Sticlă gratuită de Stocare Titular

Sub-Raft Condimente Organizator Condimente Sticla de Depozitare Rack Cabinet de Stocare de Bucatarie Organizatorii Punch-Sticlă gratuită de Stocare Titular

e445

Nou

In stoc

66.16lei 55.58lei
Cantitate

Etichete: studiu de tabl, bucătărie organ, suport monitor, medic titular cheie, toaletă sistemelor de încălzire, suport, bucătărie, lenjerie de stocare, mobilier de exterior echipamente, ika de stocare, potes tradițională, valiza de călătorie.

SUB-RAFT CONDIMENTE ORGANIZATOR

Cu dulap de multe ori, la o primă sub-raft condimente organizator design face uz de spațiu nefolosit de sub raft.Acesta dispune de un inteligent, trage-out compartiment care deține până la șapte standard borcane de condimente (nu sunt incluse).

Recenzii Ale Clienților

E destul de mare, mă ajută să stocați mai multe condimente, deoarece intotdeauna mi-am par să aibă prea multe.Super usor de instalat - nu este nevoie de unelte, doar elimina lipicios suport o lipi pe deci, atunci când trageți afară sertarul, nu vin de pe raft.Place.Se pare că bine-a făcut și dulapurile mele sunt cu siguranta capabil de a închide de tot.

- Christine Kam

Caracteristici Principale

Perfect pentru Borcane de Condimente

Acest lucru inovatoare spice rack are un inteligent, trage-out compartiment care deține până la șapte standard borcane de condimente (nu sunt incluse).Maxim spice borcan dimensiune: 5cm x 5cm x 12cm (2" x 2" x 4.75").

De Înaltă Calitate

Hrană Premium material de calitate face acest lucru sub sertar mai durabil.Ușor de curățat fără a absorbi petele sau mirosul.NOTĂ: NU POATE FI FOLOSIT IN MASINA DE SPALAT VASE.Curățați cu apă caldă și săpun.

Burghiu Instala Gratuit

Usor De instalat Folosind Puternic 3M VHB Bandă, Unitatea se Potrivește Perfect Pe Tau Existent pe Raft.Potrivit Pentru Unități de Bucătărie de Peste 32 Cm (12⅝ Cm) în Lățime.Cum Funcționează

Caietul de sarcini

Material

Plastic

Greutate Pachet

242 g

Dimensiunea Pachetului

32 x 14 x 7 cm

Pachetul De Conținut

Sub-Raft Condimente Organizator ×1 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare