SANLEPUS 2021 NOI 1.78 inch Smart Watch Face Apel Smartwatch Bărbați Femei Impermeabil Ceas Pentru GTS iOS Android Huawei 2

SANLEPUS 2021 NOI 1.78 inch Smart Watch Face Apel Smartwatch Bărbați Femei Impermeabil Ceas Pentru GTS iOS Android Huawei 2

e376

Nou

In stoc

459.89lei 137.96lei
Cantitate

Etichete: smartwatch, omul ceas 2021, bărbați ceas inteligent, smatch ceas, huawei ceas inteligent, smartwatch femei, ceas inteligent, 2020 sanlepus, huawei watch, smarwatch.

Sistem compatibil: iOS / Android

Funcții

Efectua apeluri, mesaje Instant memento, Personaliza cadran, Muzica de redare de control, exerciții de Respirație, formați împinge, cronometru, ajustare luminozitate, multi-modul sport, somn, ritmul cardiac, tensiunea arteriala, tensiunea de informații, de la distanță muzica, foto de la distanță, de vreme, de căutare pentru telefoane mobile (utilizare cu telefoane mobile), Multi-lingvistice, etc.

App limbă acceptată

Chineză, Chineză Tradițională, Engleză, Coreeană, Germană, Spaniolă, Japoneză, Franceză, Italiană, Rusă, Portugheză, Arabă, Ucraineană, Thai.

Ceas de afișare acceptate limbi

Chineză, Engleză, Germană, Rusă, Spaniolă, Portugheză, Franceză, Japoneză, Italiană, Poloneză, Coreeană, Thailandeză, Vietnameză.

SANLEPUS CEAS INTELIGENT

Afișaj de înaltă rezoluție Personaliza Fata Ceas 24-ore Monitor de Ritm Cardiac

Minimalist Design Estetic

Inspirat de designul estetic al minimalism, ceas integrează un 3D de înaltă calitate față de sticlă pentru a crea rama-mai puțin viziunea.Măiestria fine este capturat în detalii de caz ceas și design-ul clasic stil.

Sun pe Ceas

Puteți primi, de a respinge sau a dezactiva sonorul apelurilor și a verifica istoria direct de pe ceas prin conexiune Wireless cu telefonul.

Notificări inteligente la Putere Prin Ziua Ta

Perfect pentru numărare pași, vă sedentar de stare și de monitorizare vârf intense activități.Notificări de mesaje, apeluri telefonice, alarme sau pentru a seta memento-uri sunt organizate pe încheietura mâinii.

Personaliza Fata Ta Ceas

O mulțime de special concepute ceas se confruntă pentru tine pentru a selecta.Alege orice temă care vă place.Vrei mai mult?Personaliza fata ceas cu imaginea ta preferată și de a defini un stil propriu.

IP67 Rezistent la Apa

Vă mulțumim pentru o precizie proiectat carcasa, ceas poate fi purtat atunci când spălat pe mâini sau în zilele ploioase.Notă* nu purta ceas la baie sau înot.Vă mulțumesc!

Întotdeauna Gata

Mai multe moduri de sport pentru outdoor, indoor și activități de formare, ceasul este gata să Facă Totul Posibil.

Viata lunga a Bateriei, de Călătorie fără Limite

Dispunând de un dublu chipset arhitectură și consum redus de energie sistem, ceasul ofera o viata lunga a bateriei pentru a ține pasul cu, oriunde te duci. * 7 zile este un timp de standby de măsurat de laborator, utilizarea efectivă poate varia în funcție de circumstanțele specifice.

În timp Real Tensiunea de Monitorizare

Smart heartrate tehnologia de monitorizare oferă o mai eficientă și precisă în timp real personale măsurarea heartrate prin utilizarea unui algoritm de auto-învățare și inovatoare senzori.

Verificați Starea Dumneavoastră De Sănătate Oricând

Încercați să poarte acest ceas și începe detectarea tensiunii arteriale, nivelul de oxigen în sânge sau ECG cu o simplă atingere.Doar câteva secunde, se va afișa detectarea de date și a vă oferi o referință să acorde o atenție pentru sănătatea ta. *Toate caracteristicile sunt concepute nici pentru uz medical, nici diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricărei boli.Toate datele și măsurătorile ar trebui să fie utilizate pentru referință cu caracter personal numai.

Mai Bine De Monitorizare De Somn

Bazat pe rata de inima și de urmărire de somn tehnologie, ceasul este capabil de înregistrare somn de stat precis și analiza calitatea somnului.

App Actualizat, De Zi Cu Zi De Sănătate Statistici Dintr-O Privire

De zi cu zi de sănătate statistici, cum ar fi rata de inima, sala de fitness, și de somn, sunt prezentate în detaliu pentru a oferi o imagine clară a sănătății dumneavoastră. *Interfața cu utilizatorul este doar pentru motive ilustrative.Vă rugăm să consultați aplicația reală.

Porniți Muzica de Pe

Redați muzică, să pregătească preferate cântec listă, ia-l să-și exercite, să vă bucurați de dual experiență de relaxare de sport și muzică.

Un Ceas Cu Diferite, Mereu Schimbătoare Arata

Ceasul caz perechi cu piele-friendly, mutiple TPU culoare curea de selecție.Adapta la stilul tău, fie că este vorba de strada sport, moda, sau de afaceri.

Sănătate & Tovarăș De Viață

Pentru a face viața mai ușoară, ceasul suporta caracteristici cum ar fi efectuarea de apeluri, control muzica, mesaj, notificare, somn de urmărire și monitorizare a presiunii.Live-un mod eficient viața cu ceas proiectat pentru tine.

Intensivă Și Meticulos Producerea

Parametrii De Produse

Ecranul de: 1.78-inch ecran de înaltă rezoluție Rezoluția de: 320*385 Baterie Capacitate: 200 mAh Timp de așteptare: de Aproximativ 7 zile Nivel rezistent la apa: IP67 Metoda De Încărcare:Magnetic APP:Wearpro * datele De mai sus sunt măsurate de laborator, utilizarea efectivă poate varia în funcție de circumstanțele specifice. *Toate caracteristicile sunt concepute nici pentru uz medical, nici diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricărei boli.Toate datele și măsurătorile ar trebui să fie utilizate pentru referință cu caracter personal numai.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare