433MHz fără Fir Control de la Distanță Comutator 12V 1CH Releu Modul Receptor + Kinetic Auto-alimentat Rotund Transmițător RF pentru Lumina Garaj

433MHz fără Fir Control de la Distanță Comutator 12V 1CH Releu Modul Receptor + Kinetic Auto-alimentat Rotund Transmițător RF pentru Lumina Garaj

e375

Nou

In stoc

74.15lei 42.99lei
Cantitate

Etichete: bluetooth releu, CD Player, audio bluetooth receptor, bluetooth comutare a releului, rf switch, control de la distanță universal de învățare, Sculptură 3d tapet, swing stick cinetică, Transmițător 433, 12v extinde telecomanda.

433MHz fără Fir Control de la Distanță Comutator 12V 1CH Releu Modul Receptor + Kinetic Auto-alimentat Rotund Transmițător RF pentru Lumina Usa de Garaj

Caracteristică:

1. 12V 1-canal fără fir control de la distanță comutator face viața mai inteligent, convenabil și în condiții de siguranță.

2. Fără fir de control de la distanță comutator, posibilitatea de a controla toate tipurile de lămpi, control acces, perdele, echipamente de ridicare, pasarele, stivuitoare și industrii de securitate; - un nou tip de comutator inteligent care poate controla unul sau mai multe lămpi și echipamente în interior.Stabil și de încredere.

Caietul de sarcini:

Tensiune de intrare: DC 12V

Frecventa de lucru: 433MHz

Modul de Control: alergare, auto-blocare, de blocare

Capacitatea maximă de încărcare recomandată: lampă cu incandescență nu depășește 500W; lampă fluorescentă să nu depășească 350W

Static consum de energie: mai puțin de 1W

Dimensiune produs: 70*70*20mm/2.76*2.76*0.79"

Control de la distanță de culoare: Aur, Rose de Aur, de Argint (Opțional)

Mod de operare:

1. Jog mode: apăsați butonul de control de la distanță releu pentru a trage în, de eliberare de la distanță de control al releului de deconectare.

2. Auto-blocare mode: Apăsați butonul de control de la distanță releu pentru a trage în și apăsați butonul de control de la distanță din nou să deconectați releul.

3. Interblocare mode: Apăsați butonul de control de la distanță, releul trage în și apăsați butonul B de pe telecomandă pentru a deconecta.

Cod operațiune de lumini:

1. Auto-blocare: După power-on self-test este finalizată, apăsați și țineți receptorul de învățare butonul pentru mai mult de două secunde, indicatorul se aprinde, apăsați butonul de control de la distanță de 2-3 ori în interval de 4 secunde, indicatorul clipește de 3 ori și se stinge, indicând faptul că procesul de învățare este de succes (da, releul nu funcționează în cod).

2. Interblocare: După power-on self-test este finalizată, apăsați și mențineți apăsat butonul de învățare pe receptor pentru mai mult de două secunde, indicatorul lumini, și după o scurtă apăsare de buton de învățare, indicatorul clipește o dată, și lampa de control este aprinsă să intre în interblocare de învățare de stat, 4 Apăsați butonul de control de la distanță de 2-3 ori într-o secundă, iar indicatorul clipește de 3 ori pentru a indica o învățare de succes. (În codul de potrivire, releul nu funcționează.) După codul de potrivire reușește, se iese automat din codul de potrivire de stat.Notă: Dacă aveți nevoie pentru a asocia mai multe controlere de la distanță, urmați această metodă pentru împerechere.

3. Jogging codul: apăsați butonul de pe panoul de control o dată, indicatorul LED clipește o dată, și după indicatorul cu LED-uri lumini, apăsați butonul de comandă la distanță, care trebuie să fie codificate, LED-ul indicator de pe panoul de control clipește de 3 ori într-un rând.Codul este de succes.

4. Jogging: După codul cu succes este apăsat și ținut apăsat, controlerul va porni și controlerul va opri atunci când butonul este eliberat.

Cod de funcționare pentru motoare:

1. Auto-blocare: După finalizarea power-on self-test, apăsați butonul de control de la distanță de 2-3 ori în interval de 4 secunde, indicatorul luminos clipește de 3 ori și apoi se stinge, indicând faptul că procesul de învățare este de succes (releul nu funcționează în codul de potrivire).

2. Interblocare: După power-on self-test este finalizată, apăsați și mențineți apăsat butonul de învățare pe receptor pentru mai mult de două secunde, indicatorul se aprinde, iar la scurt timp după apăsarea butonul de învățare o dată, indicatorul clipește o dată, și lampa de control este aprinsă să intre în interblocare de învățare de stat.Apăsați butonul de control de la distanță de 2 până la 3 ori în interval de 4 secunde, iar indicatorul luminos clipește de 3 ori pentru a indica o învățare de succes. (În codul de potrivire, releul nu funcționează.) După codul de potrivire reușește, se iese automat din codul de potrivire de stat.

3. Jogging codul: apăsați butonul de cod comisiei de control o dată, ED indicatorul clipește o dată, apoi apăsați butonul de comandă la distanță, care trebuie să fie codificate după LED indicator de lumini, LED-ul indicator de bord de control clipește de 3 ori într-un rând De cod este de succes.

4. Jogging: După codul cu succes este apăsat și ținut apăsat, controlerul va porni și controlerul va opri atunci când butonul este eliberat.

Notă:

1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

1 X Comutator Wireless Receptor cu Coajă

1 X Control De La Distanță

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare