LEEPEE Solare PGT Wireless 4 Senzorului de Presiune în Pneuri Auto de Alarmă de Securitate USB Ecran LCD Digital de Presiune în Anvelope Sistemul de Monitorizare

LEEPEE Solare PGT Wireless 4 Senzorului de Presiune în Pneuri Auto de Alarmă de Securitate USB Ecran LCD Digital de Presiune în Anvelope Sistemul de Monitorizare

e28

Nou

In stoc

129.10lei 98.11lei
Cantitate

Etichete: yx008.

Caracteristici:

Încărcare solară bord & USB de Încărcare,de înaltă eficiență de încărcare și durabil.

TPMS asigură buna a presiunii în anvelope, care este necesar pentru a asigura siguranța vehiculelor, de manipulare, de conducere confortabil, și durata de viață a anvelopelor.

După instalarea presiunii în anvelope sistemul de monitorizare, aceasta vă va aminti de starea anvelopelor de mașină în avans, iar sistemul poate monitoriza presiunea în anvelope și temperatura în timp real.

Build-in senzori și senzori externi opțiuni, îndeplinește toate nevoie de dumneavoastră.

Colorate Digital LCD afiseaza, clar pentru a arăta informațiile de anvelope.

Spate-timp de monitorizare presiune & temperatura de 4 anvelope.

Dacă anormală a presiunii în anvelope și temperatura sunt detectate, sistemul va emite un timp real sunet de avertizare și aprinde intermitent pictogramele de pe ecran să se ocupe cu problemele din timp, pentru a evita accidentele de circulație.

Pașii De Instalare :

① Power on/off : apăsați Lung butonul " -" timp de 3 secunde.

② Intra în modul de setare : apăsați Lung butonul "SET" timp de 4 secunde și introduceți settingmode după ascultarea bi sunet .Apăsați scurt butonul " SET "apoi apăsați" + " și " -"butoane pentru a selecta presiune unittemperature unitate , limita superioară , limita inferioară andupper limită să fie stabilite.

③ Unitate de Presiune setarea : Selectați presiune unitpress la "+", Selectați "buton pentru a roti thepressure unitate de BAR sau PSI , și apoi apăsați butonul" Select " pentru a confirma salvarea

④ Presiunea de setare : Selectați colțul sau lowerpressure , apăsați pe "+ și " - " selecție buttonto adăuga sau scădea presiunea valoare , thenpress butonul de setare pentru a confirma salvarea .

⑤ De presiune în Anvelope perecheaîn g : Apăsați tasta" +" 8 torelease anvelopa după ascultarea BI șiintroduceți în modul de asociere .La " - " iconof a roții din stânga față clipește.Apăsați+ sau- " buton pentru a selecta anvelope thatneeds să fie compensată.

⑥ În acest moment , apăsați scurt butonul " + " sau "- " buttonto trece la următoarea anvelope poziția de a continuematching și urmați pașii de mai sus pentru othertire de potrivire .După potrivire , apăsați lung setbutton timp de 3 secunde și de a salva și ieși după bisound ( intre anvelopa de potrivire de stat fără anyaction , și ieși în mod automat codul matchingmode după 3 minutesed.

Asocierea Pași:

①Short apăsați butonul 8 de ori pentru a intra în modul de împerechere.

②When asociere, anvelope corespunzătoare se va aprinde intermitent.Pentru că nu va fi o roată de rezervă, trebuie să acorde o atenție la poziția cursorului și intermitent anvelope poziție atunci când asociere.

③Install senzorului, dacă există date de afișare, aceasta înseamnă asocierea este de succes.

④After asocierea unei anvelope cu succes, apăsați butonul stânga sau dreapta pentru a selecta următorul anvelope să fie asociat, până la patru anvelope, față, spate, stânga și dreapta au datele afișate , asocierea este completă, apăsați și țineți apăsat butonul din mijloc pentru a ieși din modul de asociere și finaliza împerecherea.

TPMS parametru :

Frecventa de lucru: 433.92 MHz±20.00 MHz

Display:Presiune,temperatura,scurgeri de alarmă

Temperatura de operare:-20℃~80℃

Temperatura de depozitare:-30℃~85℃

Curent de lucru:≤ 5MA

De fabrică, de înaltă și joasă presiune valorile:3.0 Bar-2.0 Bar

Tensiune de încărcare:DC 5V

Metoda de încărcare:USB+Solar

Dimensiuni: Ca imagine

Senzori parametru :

Material:Nylon plus de fibre/cupru duza

Rezistent la apa:IP67

Frecventa:433,92 MHz±20.00 MHz

Senzor de presiune:0-3.5 BAR

Presiunea precizie:+/-0.1 Bar

Tip senzor: Externă, Internă (Opțional)

Extern, temperatura de lucru:-20℃~80℃

Intern temperatura de lucru:-40℃~+120℃

Extern baterie:CR1632

Baterie internă:CR2050

Dimensiuni: Ca imagine

Pachetul Inclus:

1 x Gazdă

1 x Manual

1x Instala Set de scule

4x senzori Externi/ Interni senzori

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asp.

Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se va considera

folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare