Autentificare cu amprentă digitală / windows hello / cititor de amprente

Autentificare cu amprentă digitală / windows hello / cititor de amprente

e259

Nou

In stoc

64.24lei
Cantitate

Etichete: megafon login, arduino senzor de amprentă digitală, amprente hp windows 10, scanner de amprente, cititor de amprente usb, senzor de amprentă digitală, amprenta windows, hello kitti jucărie, blocare de amprente, amprente usb.

Nume: USB Fingerprint Lander

Model: tr U7

Sistemul de compatibilitate: Windows10 (unitate gratuit)&: Windows 7 (manual de instalare driver):

Caracteristici: Suporta Windows Salut și Rapid On-line de Autentificare (U2F), care permite simplu, rapid, acces securizat la Windows și exploatarea fără întreruperi, blochează accesul neautorizat la dispozitivele, și oferă o lume de securitate a rețelei pentru ziua de azi este cloud computing.

Sprijină utilizarea de amprente și Smart ID pentru a cripta/decripta cont de site-ul de conectare la site-ul de cont . . .nbsp;

Proiectat pentru Windows 10 Buna ziua.De asemenea compatibil cu Windows 7, 8 cu Hello caracteristici.

360 de Grade de Detectare a Amprentelor digitale poate fi citit din orice unghi de 360 de Grade, înființat la 10 Amprente Id-uri.

0.05 secunde - Amprente autentificate în 0.05 secunde.Conectați-vă mai repede și mai în siguranță.Cu smart algoritm de învățare, de detectare și de autentificare este mai rapid și mai sigur.

Protecție avansată - în condiții de Siguranță a proteja datele de conectare și datele cu o stare de artă Amprente Dispozitiv de Securitate.

Acceptă site-Uri, cum ar fi Google, YouTube, Amazon, eBay, Facebook, Twitter, etc. Suportă până la 112 de site-Uri.Configurare Limbă disponibil în engleză, Japoneză, Chineză, germană, Vietnameză, coreeană. (Automatizat de detectare a limbii bazat pe sistemul limbii). 1 An Garantie de la Producator si Schimb

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<