RETEKESS TR510 Pentru Biserica Drive-in Transmițător FM Difuzat Suport AUX/MICROFON/Bluetooth/USB Intrare cu Display LCD

RETEKESS TR510 Pentru Biserica Drive-in Transmițător FM Difuzat Suport AUX/MICROFON/Bluetooth/USB Intrare cu Display LCD

e239

Nou

In stoc

614.75lei 491.80lei
Cantitate

Etichete: mcp2551, radio retekess, usb difuzor de conferinte, fm microphon, difuzare carte de live streaming, bluedio microfon bluetooth, dslr microfon fără fir transmițător, gevo usb microfon, microphon, grup microfon.

RETEKESS TR510 Pentru Biserica Drive-in Transmițător FM Difuzat Suport AUX/MICROFON/Bluetooth/USB Intrare cu Display LCD

1.Frecvență FM: utilizatorul poate preseta 3 frecvențe pentru transmițător FM în funcție de nevoile reale, și trebuie doar să apăsați tasta corespunzătoare canalului buton pentru a comuta de frecvență.Distanța transmițător FM, frecvența de difuzare gama este de 76-108MHz.

2.De înaltă fidelitate Bluetooth: Vă puteți conecta wireless la telefoane mobile, tablete și alte dispozitive Bluetooth ca intrare audio (interval de mai mult de 10m).

3.U disc redare: suport format fără pierderi FLAC / WAV, compatibile cu multe alte formate comune.O unitate flash USB si 2 jack microfon opțiuni de intrare face transmițător FM mai convenabil de a folosi într-o gamă largă de aplicații.Conectează-te cu RCA AUX pentru a produce o mai bună calitate a sunetului.

4.Rază lungă Transmițător: distanța transmițător FM suporta 3 niveluri de putere de ieșire (1W / 3W / 5W), distanța de transmisie poate ajunge la 1000m, iar semnalul este stabil în zone deschise.

5.Control Audio: TR510 suporta AUX / intrare MICROFON; TR510 este echipat cu un MICROFON si jack intrare MICROFON volum buton de reglare, puteți utiliza microfonul atunci când redarea audio, și volumul buton de reglare a vă permite să reglați volumul de intrare mai liber.

6.Crea propriul post de radio: noua TR510 transmițător FM utilizează cele mai recente cip QN8007 pentru a genera un semnal mai stabil, și nu produce zgomot în timpul transmisiei, este ușor de utilizat, nu produce zgomot în timpul transmisiei, și sunet de calitate caracteristici.TR510 FM este foarte potrivit Biserici, ferme, supermarket-uri, teatre, cinematografe, lansatoare de universități, școli, conferințe și multe alte unități-în eveniment.

7.Compatibilitate: postul de radio FM este compatibil cu toate portabil radio FM și radio auto.Puteți asculta la radio audio prin conectarea PC, mixer, telefon, microfon și multe alte dispozitive audio cu transmițător FM.

TR510 Transmițător FM Difuzat

Domeniul de frecvență

76~108Mhz

Tensiune de lucru

12V DC

Curent de lucru

1A

Stabilitatea frecvenței

±10PPM

Frecvență în trepte

100KHz

Temperatura de operare a mediului

-25°C~45°C

Impedanță de ieșire

50ohm

Distorsiuni Audio

Răspuns în frecvență

Pre-accent

75us / 50us

Abatere modulație de frecvență

SNR(Raport Semnal Zgomot)

>=68 dB

Articol Dimensiuni

235 (L) x 143 (W) x 44 (H) mm

Greutate

corpul 862g(inclusiv antena)

1 x Transmițător TR510

1 x Antena TNC

1 x cablu AUX

1 x Adaptor

1 x Manual de Utilizare

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare