Aimaao Animale 3D Lion Print Huse pentru Perne Auto Elastic Frontal Protector Găleată cu Capac Pătură

Aimaao Animale 3D Lion Print Huse pentru Perne Auto Elastic Frontal Protector Găleată cu Capac Pătură

e233

Nou

In stoc

39.73lei 33.79lei
Cantitate

Etichete: biciclete șa imprimate 3d, 3d imprimate lanț, scaunul cursa, Galeata Cu Capac, auto pătură, 3d șa, manta canapea, scaun auto acoperi, masina de acoperire pentru seat, șa specială.

Introducerea de produse

1. Scaunul din Față este ușor de instalat și este compatibil cu cele mai multe masini, camioane, Suv-uri sau autoutilitare.Fata huse proteja scaunul auto de la uzura de copii și animale de companie.De înaltă calitate, capacul de scaun, material respirabil, se simt confortabil, rezistent la uzura, usor de curatat, nu se încadrează.Patru.Față husa scaunului este confectionata din material inovator si design.Cinci.Scaunul din față jacheta de upgrade.Caietul de sarcini: Material: FIBRE de POLIESTER STANDARD: Ca imagine arată domeniul de aplicare: se aplică la cele mai multe scaune de masina de pe piata, de Patru Sezoane, astfel că mașina prezintă un nou look.FUNCȚII: de înaltă calitate, capacul de scaun tesatura respirabil, se simt confortabil, anti-murdare, rezistente la uzură, ușor de curățat, nu se încadrează, vara nu va fi prea cald, iarna nu va fi prea rece, cele patru anotimpuri general avansat husa scaunului.ACCEPTA MODELE PERSONALIZATE

1. Acceptam toate metodele de plată acceptate de Ehremann-osteopatie.ro. 2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, noi va oferim reducere de pret.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va lăsa nici o informație despre noi, dacă doriți să.LIVRARE: 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil și codul poștal.Este necesar de China Post Office.În caz contrar, coletul va fi respins! 2. Toate articolele vor fi expediate în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare.TIMP DE LIVRARE: 1. Normal timpul de livrare este prezentat mai jos.Dar nu putem garanta timpul de livrare.

Există și alte produse din magazinul nostru.Bine ati venit pentru a cumpara

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare