LUCKYYJ Un Fel de Film Fereastră Zilei de Confidențialitate Oglinda Film Film Auto-adeziv de Sticlă Tentă de Film de Căldură Control Anti UV Fereastra Autocolante

LUCKYYJ Un Fel de Film Fereastră Zilei de Confidențialitate Oglinda Film Film Auto-adeziv de Sticlă Tentă de Film de Căldură Control Anti UV Fereastra Autocolante

e175303

Nou

In stoc

20.03lei 16.44lei
Cantitate

Etichete: semnătura fereastra film, lipicios fereastra de confidențialitate film, antis cerne, miracullum autocolante de perete, anti uv shirt, masina cameră oglindă, balon decal, led oglindă de machiaj, filmul fereastra, placi de faianta autocolant.

S-Ar Putea Place

>LUCKYYJ Exclusiv Fereastra film. > Noi oferim o gamă largă de diferite ferestre de filme.Mai Multe Modele Unice, Vă Rugăm Dați Clic Aici ↓↓↓

LUCKYYJ UN FEL DE CONFIDENȚIALITATE FEREASTRA DE FILM-DE A CREA O VIAȚĂ MAI CONFORTABILĂ.

Culoare: Negru Argintiu Tip: Vinil Auto-adeziv de Film Fereastră Funcție de: Izolare Termică, Anti-UV, Privacy Protection, Anti-explozie noul tip de film solar este oglindă de înaltă calitate de film fereastră conceput pentru aplicarea pe construcția de ferestre.LUCKYYJ Auto-adeziv de film solar oferă excelente de confidențialitate în timpul zilei, deoarece este luminos exterior.Oglinda de Confidențialitate Fereastra Film nu oferă confidențialitate în noaptea când lumina în casă.

De ce este acest produs pentru tine?

Ne-am dedicat timpul și resursele pentru a crea simplu și practic elemente care fac casa de locuit mai confortabil pentru tine si familia ta.Uimitor-un fel de film fereastră este o soluție personalizată pentru asigurarea condițiilor optime de lumină naturală în casa ta, în timp ce, de asemenea, de economisire pe factura de energie electrică și protejarea mobilei.Protecția datelor personale: foliile autoadezive de a crea un spațiu de confidențialitate care blochează viziunea de persoane din exterior, dar încă mai pot vedea din afară și din interior, și știu cum se întâmplă pe afară.De blocare UV: filmul De sticlă blocuri din plin de razele nocive uv pentru a proteja pielea de răni și de a reduce mobilier de decolorare și îmbătrânirea.Căldură de control: a se Păstra la rece în timpul verii și să păstreze cald în timpul iernii, aduce un mediu confortabil.Protecție de siguranță: atunci Când geamul este spart din greșeală, această fereastră tentă de film poate preveni sticlă spartă stropire pentru a vă proteja și de familie.

LUCKYYJ Căldură Fereastra Control Film Auto-adeziv-Un Fel Oglinda Film Solar

INTIMITATE ÎN TIMPUL ZILEI

1.Oferă o mare intimitate în timpul zilei. 2.Partea cu cele mai multe lumina va fi oglinda-ca aspect.DE CONTROL DE CĂLDURĂ ȘI ANTI-UV

DE CONTROL DE CĂLDURĂ ȘI ANTI-UV

1.Izolare termică în timpul verii și conservarea căldură în timpul iernii. 2.Această căldură blocarea fereastra de film poate reduce temperatura de 5° la 10° în vară. 3.Reduce efectul de orbire si blocheaza 97% din razele UV, face pielea să se simtă confortabil și de a proteja mobilier de interior.

Multi-funcție

Această nuanță de film poate oferi intimitate in timpul zilei, reduce efectul de orbire, respinge UV și căldură de control.Pe scară largă se aplică pentru birou, dormitor, living, sala de mese și etc.

Instrucțiuni De Instalare:

Pasul 1. Păstrați suprafața de sticlă curat.Pasul 2. Măsura dimensiunea exactă a ferestrei și se taie filmul fereastra la dimensiunea potrivită.Pasul 3. Dezlipiți folia de protecție ( folie transparentă ), spray o mulțime de apă cu săpun, atât pe fereastră și partea din spate a static de film.Pasul 4. Montați partea umedă a static film pe sticla umedă, netedă film cu mâinile.Pasul 5. Utilizați racleta pentru a elimina bule de aer suplimentare și apă.Pasul 6. Tăiați marginile, lăsând 2-3 mm, distanța de la marginea de sticlă de film.Pasul 7. Șterge de apă de suprafață cu o cârpă prosop gratuit.

Sfaturi Utile:

Spray o mulțime de apă cu săpun este punctul cheie. 1.Înainte de a aplica, amintiți-vă să rupeți folia protectoare. (Vă rugăm să lipesc o banda pe filmului colț să coaja de pe un sprijin clar din film) 2.Spray apă cu săpun pe sticlă și suprafața filmului, mai mult apa, cu atât mai bine, și racla toate bulele cu o racleta. 3.Se taie filmul la o dimensiune de 2 mm de la rama ferestrei, ridica un colț, de la marginea, re-pulverizare și inserați codul, și racla cu bule.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare