Panou frontal USB 3.0 Hub USB 2.0 4 Porturi 3.5 Inch Floppy Disk Bay Metal Hub USB Cu 2 Porturi USB 3.0 24+28AWG

Panou frontal USB 3.0 Hub USB 2.0 4 Porturi 3.5 Inch Floppy Disk Bay Metal Hub USB Cu 2 Porturi USB 3.0 24+28AWG

e164

Nou

In stoc

30.78lei 23.71lei
Cantitate

Etichete: asus b250, dans din buric bijuterii, sega floppy, sd usb orico, 3.5 usb 2.0, orico ssd, water block for laptop, panoul frontal pc, charge hub orico, hub usb.

Caracteristici:

1. Proces: 100% corespunde specificațiilor de pe panoul frontal al carcasei.Suportul metalic este ștampilat și format pentru a asigura rigiditatea de ansamblu, iar panoul este de sablat pentru a preveni oxidarea și de a spori textura.Corect proiectate șurub de fixare găuri sunt compatibile cu diverse șasiu instalații.

2. Stabil transmisie: USB3.0 de mare viteză linie care leagă conductorul este din cupru cositorit și stabilitatea de mare viteză de transmisie de date este îmbunătățită prin trei straturi de protectie.La USB2.0 interfață adaugă filtru de condensatoare pentru a face alimentarea cu energie mult mai stabil.

3. Rezonabil panou de interfață layout: asigurați-vă că fiecare echipament poate fi introdus în mod normal.Adauga un mare 4P auxiliar de alimentare interfață pentru a asigura utilizarea de mare intensitate și echipamente de încărcare telefon mobil.

4. Notă: vă Rugăm să distingă diferența dintre dimensiunea gazdă CD-ROM si floppy disk.CD-ROM-ul este, în general, situat în partea de sus a gazdei; unitatea de dischetă este în general situat la mijlocul gazdă, în caz contrar acesta nu va putea fi instalat și utilizat în mod normal.

5. Super de mare viteză: USB pe panoul frontal utilizează cele mai recente USB 3.0 chip, iar viteza maximă de transmisie este de 5Gbps.Acesta este compatibil cu USB 2.0/1.1/1.0 echipamente.Notă: nu este recomandat să folosiți portul USB 3.0 pentru a încărca echipamente, și viteza de încărcare este lent.

6. USB de pe panoul frontal al PC-ului: convertește 3.5-inch floppy disk spațiu în 2 porturi USB 3.0 și 2 porturi USB 2.0.Crește scalabilitatea calculatoare desktop pentru a satisface nevoile diferite.

Descriere:

Acesta este utilizat pentru a extinde fata de interfață USB al unui computer caz cu un 3.5-inch floppy disk, care este convenabil pentru conectarea și conectarea dispozitivelor externe.

Caietul de sarcini:

Sârmă: 24+28 AWG OD: 5.5 mm

Plug: shell placat cu nichel, terminale placate cu aur 3u

Interfata: 2*USB3.0+2*USB2.0

Dimensiune: 95*101*26mm

Lungime cablu: 60cm

Suport: 0.8 mm grosime cadru de fier sablat

Pachetul Inclus:

1 Set * USB pe Panoul Frontal

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare