Vip link-ul de 1

Vip link-ul de 1

e1185

Nou

In stoc

83.60lei
Cantitate

Etichete: link-ul de vip, t500, cardul vip, megir barbati ceas, bărbați cuarț ceas, vip ceas, autocolant auto vip, 12v motoreductor, Vip, 390 motor perie.

Curren, ceas pentru dropshipping : 8225 Descriere: - 100% de brand nou și de înaltă calitate. - Precis Japoneză inported cuarț circulație pentru a păstra precise de timp. - Apă până la 3atm rezistent la apa de zi cu zi ,perfect pentru a proteja pic de apă ca de spălare de mână/transpiratie/ploaie,dar nu se poate pune în apă sau în duș sau înot. - Culoarea nu poate apărea ca exact ca în viața reală din cauza variațiilor dintre monitoare de calculator si romanesti si internationale ochi diferență de culoare. - Este un foarte bun cadou pentru familia/prietenii/iubitul/te.

- Bine ați venit pentru en-gros și dropship,vă rugăm să ne contactați în orice moment pentru a obține ridicata și drophsip preț.O(∩_∩)O Caracteristici (Aprox): Caz diametru: 4.8 cm Caz grosime: 1,4 cm.Banda de Latime: 2.4 cm Band Lungime: 24.00 cm Band Material: Bandă de Piele Reglabil: Da apă până la 3atm de zi cu Zi rezistenta la apa (nu pentru duș sau înot).Pachetul Inclus: 1 x Genuine Ceas CURREN

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare