Automat Borcan Deschidere Automată Tin Deschizator De Conserve Electric Deschizator De Sticle Borcan Deschizator De Gadget-Uri De Bucătărie Instrumente Noi Dropship En-Gros

Automat Borcan Deschidere Automată Tin Deschizator De Conserve Electric Deschizator De Sticle Borcan Deschizator De Gadget-Uri De Bucătărie Instrumente Noi Dropship En-Gros

e1176

Nou

In stoc

65.66lei 44.66lei
Cantitate

Etichete: cutter pizza, gadget de bucătărie, hunter tricou, 100 de lucruri gratis, gatiti robot, desfacator automat de operator, yee, moda deschizător de conserve, breloc deschizătoare de conserve, automate sticla openor.

Caracteristici:

Ușor De Utilizat

Acest Deschizător de conserve, trebuie doar să apăsați un buton, deschizător de conserve poate deschide complet poate, apăsați-l din nou pentru a opri, foarte potrivit pentru pacientii cu artrita.

Design Ergonomic

Compact si simplificat corpul deschizător de conserve vă oferă un sentiment de confort.Ea are un aspect mini, compact și convenabil, ușor de a transporta și de a organiza, ușor de utilizat, și este cel mai mândru asistent în bucătărie.

Margine Netedă

Inovatoare lateral-sistem de taiere indeparteaza partea de sus a orice poate și creează o resigilabil margine netedă capac

Alimentat de baterie

Acest deschizător de conserve devine sursa de alimentare de 2*baterii AA(Nu sunt incluse în pachet), modul baterie face foarte convenabil pentru a crea o utilizare fără fir la oriunde în camera ta, și face portabil pentru utilizarea în aer liber.

User-friendly

Acest lucru poate opener este un mare ajutor pentru persoanele cu prindere probleme, cel mai bun prieten pentru persoanele în vârstă care suferă de artrită problema.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Deschizător de conserve

Material: Plastic + metal

Culoare: Alb + negru

Sursa de alimentare: 2*baterii AA(Nu sunt incluse)

Element dimensiune: 16.5*10*6.5 cm/6.48*3.93*2.55 inch(L*W*H)

Greutate pachet: 400g/8.82 oz

Pachet:

1*Deschizător De Conserve

1*Cutie Pachet

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare