Lenovo Cască 4-difuzor Bluetooth5.0 set cu Cască fără Fir Căști cu fixare pe gât rezistent la apa IPX5 Sport Căști cu Anulare a Zgomotului

Lenovo Cască 4-difuzor Bluetooth5.0 set cu Cască fără Fir Căști cu fixare pe gât rezistent la apa IPX5 Sport Căști cu Anulare a Zgomotului

e1136

Nou

In stoc

110.24lei 55.12lei
Cantitate

Etichete: magazin de căști fără fir, bem bluetooth căști, grele căști fără fir, difuzor fără fir, joc set cu cască, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, ios pavilioane, dispozitiv de management de cab, lenovo oficial.

Vânzător recomanda

De mare capacitate cască punga (Aveți nevoie pentru a alege cu darul Gratuit ,cadou este de casti punga . (Original, prețul de 5.99 dolari) )

Caracteristici Principale

● Caracteristici BT 5.0 tehnologie, convenabil pentru tine de a se conecta la smartphone-ul, cu CVC de anulare a zgomotului microfon, căști scăpa de statică și de mediu zgomote în timpul apelurilor telefonice, astfel încât să puteți avea mai clare și mai stabile telefoane. ● Clasa de Top difuzoare, oferindu-vă toate-în jurul valorii de sunet stereo, perfecte pentru a juca jocuri. ● Built-in 105mAh baterie reîncărcabilă, oferindu-i un timp de standby de 120 de ore și timp de lucru continuu timp de aproximativ 8 ore. ● Atunci când este conectat la telefonul dvs., capacitatea bateriei de căști va fi afișat pe telefonul dvs., astfel încât să puteți ști când să încărcați earphoneseasily. ● Realizate din calificat metal și material silicon, e praf-dovada, sweatproof si rezistent la apa, o mare pentru utilizarea de zi cu zi. ● Ergonomic și magnetic design, ușoare și foarte flexibile, pot fi indoite la orice formă, ușor de depozitat.

Detalii Pachet

1 x Pereche de Casti 1 x Manual de limba engleză 3 x Pereche de dopuri Auriculare 1 x Cablu USB

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare