Masina de cusut din Plastic infilare Multi-funcție Dim Vederii Coase Introducerea Instrument DIY uz Casnic Accesorii de Cusut de Îmbrăcăminte

Masina de cusut din Plastic infilare Multi-funcție Dim Vederii Coase Introducerea Instrument DIY uz Casnic Accesorii de Cusut de Îmbrăcăminte

e1132

Nou

In stoc

6.27lei 3.47lei
Cantitate

Etichete: ace de cusut prym, blană de cusut ac, threader, idei de cusut noțiuni, dimmer led, margele furnizează instrumente, suveica pentru masina de cusut juki, slinger mașină de cusut accesorii, croseta cu gaura, accesoriu cos.

Descriere:

1.Doar locul fir de la dreapta la stânga printr-o fantă în firul, glisați threader jos acul până la pin împinge firul prin ochiul acului.

2.Aceasta funcționează cel mai bine cu ace pentru mașini de dimensiuni 80/12 și mai mare.Există o mică gaură la capătul opus al firului, este de deținerea de cusut acul în timp ce cu ușurință introduceți-l în aparat.

3. Funcție dublă: pentru filetare, se poate ajuta să treacă firul prin ochiul acului convenabil, în caz de slabă ochii sau iluminare slabă; Pentru a introduce, deține ace ferm pentru a preveni căderea în timp ce schimbarea ace.

4.Material durabil: acest set de ac scule de filetat este confectionat din material plastic și metal, de calitate și durabile, nu este ușor de a sparge, poate servi pentru o lungă perioadă de timp.

5. Gama larga de utilizare: este potrivit pentru toate tipurile de uz casnic multi-funcțional mașini de cusut fără automate de filetat, între timp, unele mașini de cusut vechi pot utiliza, de asemenea,.

6.Dimensiune comună: acul de cusut inserters sunt aprox. 7,5 cm/ 3 inci în lungime și 1 cm/ 0,4 inch în diametru, dimensiune comună, ușor și convenabil pentru manipulare.

Caietul de sarcini:

Pentru filetare, se poate ajuta să treacă firul prin ochiul acului convenabil, în caz de slabă ochii sau iluminare slabă; Pentru a introduce, deține ace ferm pentru a preveni căderea în timp ce schimbarea ace.

Este potrivit pentru toate tipurile de uz casnic multifunctional cusut hines fără automate de filetat, între timp, unele vechi de cusut hines poate utiliza, de asemenea,.

Culoare: albastru

Material: plastic

Pachetul Inclus:

1xNeedle Threader

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare