Minge Curcubeu Puzzle-Uri Sferice Cub Magic De Jucării Pentru Adulți Copii Din Plastic Creative De Fotbal De Învățare Educative Jucarii Si Cadouri Pentru Copii

Minge Curcubeu Puzzle-Uri Sferice Cub Magic De Jucării Pentru Adulți Copii Din Plastic Creative De Fotbal De Învățare Educative Jucarii Si Cadouri Pentru Copii

e1098

Nou

In stoc

17.27lei 13.63lei
Cantitate

Etichete: puzzle curcubeu minge de fotbal, minge curcubeu joc de puzzle, steaguri de plastic de fotbal, unelte curcubeu magic ball puzzle, magic cube viteza curcubeu puzzle ball, luminos curcubeu magic ball, omului minge de plastic de joc, culoare curcubeu puzzle ball, tabelul jucător de fotbal din plastic, de plastic, mingi de fotbal.

Puncte:

1. Curcubeul este o minge cu 12 găuri.Puteți utiliza gol găuri pentru a muta mingea, care confundă puzzle.Muta toate bilele înapoi în poziția corectă pentru a rezolva minge curcubeu puzzle!

2. Gaura suprafață de curcubeu mingea este gol, care poate face loc pentru minge curcubeu joc.Copilul de rugby în formă de curcubeu este o minge în formă de puzzle, potrivit pentru copiii de pe drum, și foarte potrivit pentru copii să călătorească.

3. Este o jucărie de învățământ pentru a antrena memoria și capacitatea practică.Se va păstra toată lumea ocupat pentru o lungă perioadă de timp.Distracție frământa jucărie pentru cele mai bune vânzătorii.

4. Funcție: de a Contribui la copii capacitatea de gândire logică, coordonarea mana-creier și culoare sensibilitate.

5. Ecologic material ABS, non-toxic, lumină și senzație de mână bună.Potrivit pentru copii de peste 3 ani.

Descrieri:

Material: ABS

Dimensiune produs: 7 cm

Lista de ambalare

1*Decompresie Jucărie

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare