Onever 3-Viteze Reglaj Tavan Masina de Încărcare prin Inducție Lumina de Noapte Auto USB de Încărcare de Lectură Lampă de Masă Lumină Mașină de Iluminat Interior

Onever 3-Viteze Reglaj Tavan Masina de Încărcare prin Inducție Lumina de Noapte Auto USB de Încărcare de Lectură Lampă de Masă Lumină Mașină de Iluminat Interior

e1073

Nou

In stoc

26.72lei 18.69lei
Cantitate

Etichete: papusa lampa, masina lămpii de interior, interior led, onever bărbați, lampa decor, tavan de cristal, usb de încărcare birou, laptop tava, lampa usb, 1din onever.

Caracteristici:

Cu funcție de memorie

Apăsați scurt este de a activa și dezactiva, apăsați lung pentru a regla luminozitatea de lumina.Apăsați lung butonul de alimentare pentru a regla luminozitatea de lumina de la 5% la 100%.Cu funcție de memorie, de fiecare dată când este pornit, luminozitatea reglată ultima dată când va fi re-aprins.

Magnet de adsorbție

Un magnet puternic este construit în partea de jos a lampa de citit, iar la exterior pot fi reparate prin dublu-adeziva magnetic foaie pentru a repara erorile de trapa, camera de zi și în alte locuri.

Luminoase

Efectul de iluminare vine de la high-luminozitate margele lampa, care are o viață lungă.Viața a LED-urilor este de pana la 20.000 de ore, care este de 4 ori de uz casnic lămpi de economisire a energiei.

3-viteze reglaj

Acest produs a 3-echipamentul de reglaj, galben, lumină albă, galben și alb de lumină, care vă oferă o nouă experiență.

Aplicabile scene

Masina scene sunt utilizate pe scară largă, cum ar fi acoperiș masina, capota fata, spate, portbagaj, etc. Și, de asemenea, pot fi folosite la domiciliu.

Caietul de sarcini:

Tip de element: masina de încărcare USB lumina pentru citit

Material: PVC

Culoare: negru/alb

Cantitate: 1 buc

Sursă de lumină: LED

Culoare: galben, alb, galben și alb

Putere: 1W

Tensiune de alimentare: 5V

Timp de viata: 20000 ore

Flux luminos: 3000lm

Baterie: built-in baterie cu litiu(300mAh)

Element Dimensiune: 7.1*2.7 cm/2.79*1.06 inch(L*W)

Greutate: 90g/3.17 oz

Pachet:

1*masina de încărcare USB lumina pentru citit

1*cablu USB

3*magnet

1*cutie pachet

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare