Vechi Vie Jingdezhen Ceramică Clasică Frumusețe Portelan Sculptura Decor Acasă Meserii Statuie Decor

Vechi Vie Jingdezhen Ceramică Clasică Frumusețe Portelan Sculptura Decor Acasă Meserii Statuie Decor

e1058

Nou

In stoc

448.39lei 403.56lei
Cantitate

Etichete: buddha călugăr, decor semn, tort placa, iron man portofel, călugăr budist, oală copii, vintage wc, buddha cascada, irish whiskey, monk.

Vii jingdezhen ceramică clasică frumusețe portelan sculptura acasă meserii decor decor detalii produs dimensiune : pian:H25cmxW11cmxT12cm, șah: H21cmxW11cmxT12cm caligrafie : H24cmxW11cmxT12cm pictura: H18cmxW12cmxT10cm

Vă RUGĂM să ACORDE MAI multă ATENȚIE: Toate ne vanzare la magazin sunt de artizanat, Deci,dimensiune, culoare/design poate fi o mică diferență.Imaginea prezentată aici este doar orientativă,Efectiv produsul primit pot diferi în vedere lumina (lumina alb/galben),aparat de fotografiat,pictura de mână motiv.Dacă aveți strictă solicitare dimensiune/culoare/design, vă Rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe detalii și apoi să ia în considerare în mod serios înainte de a comanda.Multumesc.Bucurați-vă de cumpărături aici.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare