Engleză Cărți de Tarot Set NOU Elegant Oracle Punte, Jocuri de Tarot Set Cu PDF Ghid Prieten de Familie Petrecere, Jocuri de Cărți

Engleză Cărți de Tarot Set NOU Elegant Oracle Punte, Jocuri de Tarot Set Cu PDF Ghid Prieten de Familie Petrecere, Jocuri de Cărți

e1055

Nou

In stoc

4.85lei 2.97lei
Cantitate

Etichete: tarot de punte, JOC, Cel Mai Bun Prieten, trpg, oracl, gol joace cărți, punte de tarot, oculte tarot, tarot, joc de cărți pentru adulți.

Puncte:

1、Mai buna Alegere: Cel mai bun joc de petrecere pentru tine si prietenii tai.Joaca-te cu familia și prietenii pentru a îmbogăți conținutul de partid.

2、Versiune Completă în limba engleză: după Cum știți, multe tarot este Chineză și versiunea în limba engleză, a noastră este plină engleză, Uimitor!

3、Esențiale pentru Prieteni: Cel mai bun divertisment pentru prieteni.Ca un cadou pentru prieteni, ei vor dori, de asemenea, foarte mult.

4、Imagini Vii: Există modele deosebite pe fiecare card, imagini vii vă ajută să vă aliniați cu elementele.

5、Cutie de Ambalare: caseta este dintr-o singură bucată cutie.Acesta este fabricat de aproximativ 3 centimetri grosime și carton imprimat cu un efect mat.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 10*7.5*2.5 cm/3.94*2.95*0.98 în

Greutate: aproximativ 130g

Limba: Engleză

Lista De Ambalare:

Set De Carte*1

Note:

Instrucțiunile sunt trimise în format PDF.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare